Subtotal: €0.00
Black Mask peel Off

Black Mask peel Off

                                                                    Μαύρη Μάσκα
                                                         Μύθοι και πραγματικότητα


Τον τελευταίο καιρό έχει εισβάλει στην αγορά μια νέα peel off μάσκα μαύρου χρώματος που υπόσχεται θαύματα! Δέρμα απαλό, απαλοιφή των μαύρων στιγμάτων, βαθύ καθαρισμό , σύσφιξη πόρων κ.α.
Ποια είναι όμως τα πραγματικά αποτελέσματα αυτής της μάσκας που όλο και περισσότερες εταιρείες προσθέτουν στην γκάμα τους?
Στο κατάστημά μας, ήρθε μετά από απαίτηση των πελατισσών η πρώτη μαύρη μάσκα που βγήκε στην αγορά της Naturface, μία Τούρκικη εταιρεία που έβγαζε και βγάζει μόνο μάσκες προσώπου.
Μετά από όλο αυτά τα χρόνια στην αγορά, αντιμετώπισα με πλήρη δυσπιστία αυτό το νέο προϊόν μια που όλες μας ξέρουμε ότι σχεδόν πάντα οι εταιρείες υπερβάλουν με τα αποτελέσματα των προϊόντων τους. Την πήρα και ανυπομονούσα να τη χρησιμοποιήσω περισσότερο για να την απομυθοποιήσω.
Την πρώτη φορά που τη χρησιμοποίησα την έβαλα σε όλο το πρόσωπο. Σε 25 λεπτά είχε στεγνώσει και ήμουν έτοιμη να την αφαιρέσω. Ομολογώ πως ήταν μία δυσάρεστη εμπειρία, καθότι τραβάει τόσο έντονα που πόνεσα για να την αφαιρέσω από τα πλαϊνά του προσώπου που έχω λίγο χνούδι. Κατά τα άλλα όταν την αφαίρεσα από όλο το πρόσωπο, το δέρμα μου ήταν τόσο λείο και απαλό όπως δε το είχα ξαναδεί.
Στις ιδιότητες της μάσκας προσθέτω και ακόμα μία, την ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ, μια που μου αφαίρεσε όλες τις γραμμές έκφρασης. Από τότε τη χρησιμοποιώ 1 φορά την εβδομάδα, μόνο που τη βάζω μόνο στη μέση περιοχή του προσώπου μια που άλλωστε δε χρειάζεται να μπει σε όλο το πρόσωπο.
Την προτείνω ανεπιφύλακτα. Τα αποτελέσματα της είναι όντως θεαματικά!
Είναι κατάλληλη και για άνδρες και για γυναίκες. Σημαντικό πλεονέκτημά της είναι ότι βγαίνει σε 2 συσκευασίες. Σε ένα φακελάκι για 2 μόνο χρήσεις που είναι πολύ οικονομικό και μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κάποιος και να τη δοκιμάσει χωρίς να ρισκάρει να αγοράσει τη μεγάλη συσκευασία, καθώς και σε σωληνάριο 100ml για όσες και όσους την έχουν δοκιμάσει και τους αρέσει. Οι τιμές είναι 2,95 το φακελάκι των 15gr και 14,90 το σωληνάριο των 100ml.
Extra tip που μου είπε ο αντιπρόσωπος της εταιρείας είναι πριν βάλεις την μάσκα, να απλώσεις λίγη ενυδατική στο πρόσωπο. Λειτουργεί πολύ καλύτερα σε ενυδατωμένο δέρμα.


                                                                                                                              Σταυριανή Μαυροειδάκου
                                                                                                                                    Διπλ. Αισθητικός