Subtotal: €0.00
Sir Fausto Σειρά Barber ήρθε μόλις από την Αργεντινή

Sir Fausto Σειρά Barber ήρθε μόλις από την Αργεντινή

Τα προϊόντα Barber της εταιρίας Sir Fausto ήρθαν για να μείνουν αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Προϊόντα που σέβονται το ανδρικό δέρμα, με φυσικά συστατικά και έλαια, που θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο πως η ιστορία αυτών των προϊόντων μετράει ήδη πάνω από 130 χρόνια. Στην Αργεντινή, τη Βραζιλία, την Ισπανία  και την Αμερική έχουν φανατικό κοινό και σχολές barber πράγμα το οποίο δείχνει και την δυναμική του συγκεκριμένου Brand.
Δοκιμάσαμε και ξεχωρίσαμε 2 προϊόντα που μας ξετρέλαναν με το άρωμα και τα αποτελέσματα τους

Sir Fausto Essential Oil 

 

Περιέχει 100% φυσικά έλαια και υψηλής ενυδάτωσης εστέρες, ενώ είναι πλούσιο σε Βιταμίνες Α και Ε, παρέχει απαλή αίσθηση και έντονο άρωμα.


Ενισχυμένο έλαιο με μαλακτικούς παράγοντες που αυξάνει την απαλότητα των τριχών του προσώπου και μειώνει τη λιπαρή επίδραση των ελαίων, μετατρέποντας το λάδι για τα γένια σε φυσικό ελαφρύ λάδι με απαλή αίσθηση και έντονο άρωμα.

Περιέχει:
- Abyssinian oil: Φυσικό μαλακτικό το οποίο τιθασεύει τα γένια και αναδεικνύει τη φυσική γυαλάδα της τρίχας. Πλούσιο σε Ω9.
- Αμυγδαλέλαιο: Φυσικό μαλακτικό και απαλυντικό, είναι ένας φυσικός αναγεννητής του κολλαγόνου και της ελαστίνης, που αναδομεί τα γένια αλλά και το δέρμα.
- Βιταμίνες Α και Ε
- Λάδι Jojoba: Φυσικό ρευστοποιητικό του σμήγματος που έχει σαν αποτέλεσμα να προλαμβάνει τις θυλακίτιδες που δημιουργούνται από τρίχες που εγκλωβίζονται στο δέρμα.

 

Sir Fausto Matte Pomade

 

Πομάδα μαλλιών για απόλυτο ματ αποτέλεσμα

 

Ελέγχει το Styling και αναδομεί τη φθορά των μαλλιών αφήνοντας τελείως ματ αποτέλεσμα. Η υδρολυμένη Quinoa που περιέχει αποκαθιστά την τρίχα από το εσωτερικό της μέχρι την επιφάνεια της. Σε συνδυασμό με το Abyssian Oil που είναι ένα αποτελεσματικό φυσικό βελτιωτικό με μοναδική μοριακή δομή, ενισχύεται η αποκατάσταση της φθοράς που έχει προέλθει από διάφορες αιτίες είτε περιβαλλοντολογικές είτε από τεχνικές εργασίες. Επίσης η ενισχυμένη σύνθεση της συγκεκριμένης πομάδας σε φωσφολιπίδια σόγιας δίνουν όγκο στην τρίχα και ενυδάτωση.

 

Αναζητήστε τα προϊόντα Sir Fausto σε επιλεγμένα κομμωτήρια και αλυσίδες καλλυντικών.