Subtotal: €0.00
Έχετε ένα σημαντικό ραντεβού και θέλετε να ξεχωρίσετε και να λάμψετε? Ακολουθείστε τα παρακάτω tips και δείτε το δέρμα σας πιο λαμπερό και όμορφο από ποτέ!!!

Έχετε ένα σημαντικό ραντεβού και θέλετε να ξεχωρίσετε και να λάμψετε? Ακολουθείστε τα παρακάτω tips και δείτε το δέρμα σας πιο λαμπερό και όμορφο από ποτέ!!!

Πόσες φορές δεν έτυχε να θέλουμε να ξεχωρίσουμε σε μία εμφάνιση μας σε ένα σημαντικό ραντεβού??? Ήρθε η ώρα να μάθουμε τον τρόπο:


1. Καθαρίστε το δέρμα σας με ένα καθαριστικό gel ή με ένα καλό καθαριστικό γαλάκτωμα.


2. Αφήστε την επιδερμίδα σας να στεγνώσει και απλώστε ένα peeling με λεπτούς κόκκους σε όλο το πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών (για καλύτερο αποτέλεσμα προτιμήστε ένα peeling με μηχανική αλλά και ενζυματική δράση. Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ακόμα και σε πολύ οικονομικές τιμές) . Κάντε ένα ελαφρύ μασάζ με κυκλικές ανωδικές κινήσεις για 1 λεπτό περίπου και ξεβγάλτε καλά με χλιαρό νερό.


3. Αφού σκουπίσετε το δέρμα σας απαλά με μια πετσέτα, απλώστε μία μάσκα με καθαριστικές ιδιότητες σε όλο το πρόσωπο ξεκινώντας από το λαιμό και αφήστε τη να δράσει για 15-20 λεπτά μέχρι να στεγνώσει. Beauty tip: μη μιλάτε κατά τη διάρκεια της μάσκας. Ξεβγάζετε καλά με χλιαρό νερό.


4. Τώρα ήρθε η ώρα της ενυδάτωσης: Απλώστε μία ενυδατική μάσκα μόνο για 10 λεπτά!!! Ξεβγάζετε και δείτε το δέρμα σας πιο απαλό και λαμπερό από ποτέ!!!


Το τελευταίο βήμα έφτασε!!! Απλώστε την ενυδατική σας κρέμα, κάντε το μακιγιάζ σας και φορέστε το καλύτερο σας χαμόγελο!!!
Στο κατάστημα Euphoria Cosmetics θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από peeling , μάσκες προσώπου, ενυδατικές κρέμες και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα που χρειάζεται το πρόσωπο και το σώμα σας!!! Αφήστε τους ειδικούς να σας συμβουλέψουν και να σας προτείνουν τα καλύτερα προϊόντα για την επιδερμίδα σας !!!